Bachvirág terápia
A természet erejével

MENÜ

A numerológia (számmisztika) az asztrológiából fejlődött ki, sok ezer éves tapasztalati tudomány, amely az önismerethez nyújt segítséget. Születési dátumunk az egyetlen olyan adat, mely biztosan nem változik életünk során. Ebből  mutatja meg a számmisztika életfeladatunkat, sorsunkat, legfontosabb  személyiségjegyeinket, melyek azok a területek, ahol tanulnuk, fejlődnünk kell. Megmutatja, hova juthatunk, ha adottságainkat, képességeinket mind megfelelően működtetjük.

Megmutatja periódusainkat, melyek ismeretében sokkal jobban kihasználhatjuk az egy-egy ciklus során kapott lehetőségeket, könnyebben azonolsulni tudunk az általa hozott feladattal, segítségünkre lehet jövőnk alakításában.

 

Egy párkapcsolati elemzés választ ad arra, hogy két ember miért vonzza vagy taszítja egymást, melyek azok az életterületek, ahol segíteni tudnak egymásnak.

 

A Bach-viárág terápia hatékony kiegészítője a számmisztikának, mivel az elemzésben feltárt rosszul, vagy egyáltalán nem működtetett tulajdonságokat segít helyreállítani.

 

 

 

 

 

 


 

Asztali nézet